Първа ЛигаФутболЦСКА София

Грандиозна чистка в ЦСКА, остава без чужденци след Великден

Шефовете на ЦСКА са започнали преговори за раздяла с куп футболисти, като повечето от тях са приели офертата за разтрогване по взаимно съгласие и се очаква от клуба да обявят официално имената на напускащите веднага след Великден.

По информация на “Монитор”, в списъка за гонене са двамата вратари – Витаутас Черниаускас (Литва) и Густаво Бусато (Бразилия), защитникът Жеферсон (Бразилия), халфът Върнан Анита (Холандия), Рубен Пинто (Португалия), Денис Давидов (Русия), Греъм Кери (Англия), Вив Соломон-Отабор (Нигерия), Едвин Джеси (Гана), Рафаел Енрике (Бразилия) и нападателят Томи Юрич (Австралия).

Всички те на практика вече не са играчи на ЦСКА и са свободни да си търсят нови отбори, като остава да се уточнят единствено финансови детайли около разтрогването.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

На “Армията” са решили да запазят от чужденците единствено Брадли Мазику, Евандро, Али Соу и Стефано Белтраме. Малко по-особен е случаят с португалеца Тиаго. Той също е нарочен за гонене, но засега категорично отказва да напусне тима. Мотивът на агента му бил, че в момента трансферният прозорец е затворен, а заради пандемията от коронавирус е много трудно да му се намери нов тим.

Раздялата с двамата вратари Черниаускас и Бусато пък отваря сериозна дупка на този пост. ЦСКА разполага с младока Илия Шаламанов, а е много вероятно да си върне обратно и даденият под наем в Струмска слава Слави Петров. И двамата обаче все още не са готови за титуляри, като ще се търсят нови попълнения.

tribunasofia

Последната дума се очаква да бъде на треньора, чието име обаче също е неясно. В момента начело е сърбинът Милош Крушчич, който обаче е недолюбван от феновете и почти сигурно ще се раздели с работата си.

Фаворит за поста му е напусналият Арда Стамен Белчев, който на два пъти бе търсен от ЦСКА за завръщане на “Армията” през 2019-а, но отказа. Този път обаче двете страни са много близо до договорка, а от Белчев ще се изисква да работи с по-малък бюджет и с предимно български играчи, както и с четиримата оставащи чужденци, добавя вестникът.

https://www.tribunaplovdiv.bg/букибукибукиии/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker