Локомотив ПловдивФутбол

Гочо Василев: Локо (Пд) ще решава кой да е шампион

Бившият футболист на Ло­ко (Пд) Георги Василев-Гочо спо­дели, че пловдивчани ще имат решаващо значение за изхода от битката за титлата.

“Отборът се представя на изключително високо ниво. В началото на сезона не ни броя­ха и не ни взимаха на сериозно. Едва ли не се говореше, че ще се борим да не изпаднем. Но ви­дяхте, че Локомотив Пловдив въобще не е за отписване. В мо­мента ние диктуваме модата в първенството. Ще бъдем го­лемият фактор и ще решаваме кой да стане шампион. Видяхме докъде го докараха тези, които в началото на сезона много го­вореха и че едва ли не за тит­лата ще се борят. Ние го давах­ме по-скромничко и сега се виж­да, че с труд всичко се получа­ва. Огромна заслуга за израства­нето има Александър Станков. Той успя да сплоти момчетата и да направи отбор, с който всички да се съобразяват. Мис­ля, че сполучихме много с него­вото назначение. Както се каз­ва, с един куршум уцелихме два заека (смее се). От начина и ме­тодите му на работа се виж­да, че знае какво прави”, каза Ва­силев пред “Тема Спорт”.

Той сподели още, че най-голяма ви­на за третото място в шампи­оната има собственикът Конс­тантин Динев.

“Той е човекът, който преобърна развитието на отбора. През пролетта имахме труд­ности и вървяхме много под очакваното за клуб от нашия калибър. С връщането му през лятото тръгнахме в посока, която ни изведе до много успе­хи. За да може отборът да вър­ви, му трябва човек, който да знае как се прави бизнес, а Ди­нев го може. С помощта на опита и връзките си доведе ня­колко много качествени попъл­нения от чужбина. Визирам Ди­мен Белаид, Аласан Н’Дайе, Илиaдиc, Крие Гади, както и Тижани Белаид. На последния обаче му трябва още време да се приспособи”, обясни сребърният медалист от Олимпиадата през 1968 г. Той допълни, че от­борът може да пребори Лудогорец в следващия кръг от шам­пионата.”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Въобще не ни пука, че игра­ят силно в Лига Европа. Няма от какво да се плашим от тях. Ще покажем, че неслучайно сме на трето място. Мисля, че с този отбор спокойно ще се бо­рим за евроквотата и това ще се види и срещу лидера. През зи­мата ни трябват само още 2-3 попълнения, които да вдигнат още класата. Защото на ска­мейката ни в момента има футболисти, които не са на ни­вото на клуба. Радващо е, че въпреки това имахме само два-три слаби мача в шампионата. Тепърва ще ставаме по-силни”, завърши Василев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker