бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Гочо Василев: Локо Пд започва да мачка, нищо че не е на милионерите

Двете поредни загуби на Локо Пд срещу Левски и Берое не говорят добре за цялостното представяне на отбора, но и такива неща се случват във футбола. Не мога да критикувам играчите за представянето им срещу Левски, но в Стара Загора просто играха слабо. Класата на Берое в никакъв случай не е по-голяма от тази на Локомотив, но футболистите направиха много грешки. В последния мач мога да поставя висока оценка на тунизиеца Аймен Белаид в защита. Другите просто не играха на ниво. Това 3:0 в никакъв случай не дава ясна представа за класите на двата отбора.

Все пак смятам, че загубата няма да повлияе на резултата от следващия мач. Момчетата на Станков трябва да се вдигнат и да заиграят така, както могат. Задължително е последните две срещи да бъдат забравени и да се подходи изключително сериозно към следващите кръгове. Няма да правим трагедии, но мерки трябва да се вземат. Мисля, че Станков ще направи нужните промени, за да излезем победители от следващия мач срещу Черно море. По-конкретно трябва да се обърне внимание на нападението и халфовата линия. Даже и на крайните защитници.

Предстоят ни мачове с тигри ли са, лъвове ли са. На Бойко Борисов хората. После ще играем с тези на Гонзо. Ще бием и в двата мача. Гонзо си е Гонзо, но няма място за сантименталности и ние ще играем за победа. Публиката ни го харесва, но не може да бъде раздвоена. Нашата публика е толкова вярна, че никога не може да бъде раздвоена. Ако тя беше на стадиона, щяхме да бием Левски. Сигурен съм, че срещу Черно море двете поредни загуби ще бъдат забравени и мачът ще бъде на друго ниво. Варненци имат силен отбор, но нашият е по-класен. Имаме равни точки с градския ни съперник Ботев, но в следващите кръгове ще ги минем. Те може да са клубът на милионерите, но ние сме по стабилният отбор.

“7 дни спорт”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker