бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Гоце Делчев отговори на Бобан

Македонският защитник на Ботев Пд Бобан Грънчаров показа, че не е забравил закачката си с Гоце Делчев и гоцеделчевските фенове и за пореден път сложи сол в раната в свое изявление. Играчът заяви, че в съблекалнята на Пирин, която според думите му е 2 на 2 метра го е хванала клаустрофобия. Думите му не останаха без последствия, а отношение от името на Пирин ГД взе Марио Близнаков.

“Това, което направи Бобан Грънчаров, не смятам, че подхожда на един велик клуб-институция, какъвто е Ботев, а също и национал на своята страна. Това си е прецедент в световния футбол – за това че не си се представи добре, да се оправдаваш със съблекалнята. Просто трябва да си мъж, да си признаеш грешките и че са те надиграли, а не да се оправдаваш като  дете с глупости. Следващият  път може да каже, че прекалено влажният морски въздух във Варна или Бургас му е пречил”, коментира Близнаов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker