Локомотив ПловдивФутбол

Гоподинов: Имаше дузпа

Вратарят на Локомотив Пловдив Йордан Господинов даде много откровено интервю след загубата с 2:3 от Левски. Опитният страж разкри, че първият гол в мача, дело на Владимир Гаджев се е получил, тъй като обувката на вратаря се е скъсала. Освен това Господинов призна, че е имало дузпа за “сините” в края на първото полувреме.

“Тръгнах да се връщам назад и се спънах в обувката си. Това е самата истина, просто обувката ми се скъса”, каза Господинов.

“Аз лично се гордея с днешния мач, с 10 човека да се опитваш да играеш като равен с равен с Левски, говори много добре за Локомотив. Фактът, че с 10 човека атакувахме…спортният шанс не бе с нас.”

“Има дузпа, за Левски. Дали ще му даде директен червен или втори жълт, няма значение, това е положението. Нашата работа е на терена. Това, което играхме днес, не мисля, че можем да се срамуваме от тази загуба. Много приятно впечатление ми направи нашият отбор”, допълни Господинов, който за кратко бе и играч на Левски.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker