бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Гонзо: Парите във футбола не играят, ще бъдем фактор

Спортният директор на Локомотив (Пловдив) – Георги Иванов говори пред телевизионното предаване „Домът на футбола“.

„Не съжалявам за нищо през миналия сезон. Когато влязохме в плейофа, имахме проблеми. Мачът с Лудогорец ни накара да играем с момчета, които играят по-рядко.

Показахме себераздаване от всички и най-малкото, което очаквахме беше печеленето на Купата. Отборът заслужаваше тези две отличия накрая на годината“, коментира Иванов.

„Смятам, че с Крушарски комуникираме лесно и затова успяваме. Същото е и с треньора. Президентът се интересува от процесите в клуба. Работим добре, всеки си знае задачите и не се бъркаме в работата на другия. Начинът, по който работим, е строго професионален. Няма лични отношения между страните. Всеки работи добре, опитва се да дава най-доброто и смятам, че треньорът придаде на играчите характер. Това се дължи в голяма част на наставника и футболистите, които приемат работата сериозно“, акцентира Гонзо.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Крушарски обича отбора си. Много от собствениците не са толкова отдадени на футбола, докато той се запали. Занимава се отскоро, но пък е човек, който милее за отбора. Опитва се всяко нещо да го реши бързо и затова успява. Може би това с базите е голямата причина да искаме да бъдем сериозен клуб. Това не е мое мнение или на някой друг. Това е условие, което предоставяш на юношите и бъдещето на клуба. Няма как да скрием, че сега един изкуствен терен за цялата школа е много малко. За да привлечеш добри деца, трябва да им дадеш условия. Сега всяко едно дете предпочита да отиде в Ботев, а не при нас. Те имат база, терени. Три отбора тренират по едно и също време. Трябва да направим база, академия, основа и да градим отбора. Нямам претенции към чужденците, но когато един футболист е юноша на клуба – повече милее и е отдаден на това, което прави. Така е важно да изградим собствени кадри“, спомена той.

„Мисля, че парите във футбола не играят толкова много. Показахме го за Суперкупата, но с тях си купуваш качество. Лудогорец имат най-качествените играчи, най-дългата пейка. В дълъг шампионат е трудно да ги надвиеш. Трябва да държим постоянство в 36 мача, а знаем, че през един сезон има контузии и наказания. Тоест, трябва да имаме 20 равностойни футболисти, а при нас само Лудогорец имат това нещо. Мога да гарантирам, че ще бъдем фактор и ще опитаме да бъдем колкото се може по-напред. Ще се изхвърлим, ако кажем, че ще станем шампиони или вземем Купата“.

„Имам максима, че апетитът идва с яденето. Когато един човек печели, на него му се услажда и иска още. Сега сме гладни за успехи и го показваме в цялата година. Борим се до последно. Не искам да коментирам страничните фактори, които ни отнеха шанса да вземем медали, но пък в крайна сметка сме безкрайно амбицирани да повторим добрите игри в шампионата“, завърши Гонзо.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker