бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Гонзо: Може би сме фаворити, но двубоят с Литекс няма да бъде лек

Локомотив (Пловдив) получи сравнително лесен съперник на осминафиналите за Купата на България днес. “Черно-белите” ще играят с Литекс като домакини, което изглежда лесна задача за намиращия се в добра форма отбор на смърфовете.

“Всички отбори, които са достигнали до тук, са силни. Може би сме фаворити, но няма да бъде лек мача с Литекс”, заяви спортният директор на черно-белите Георги Иванов-Гонзо.

На въпрос дали битката за медали и първите места в първенството няма да бъде приоритет, Иванов отговори: “Нашият отбор е добре подготвен и ще играем на двата фронта. Специално за първенството още нищо не е ясно, има прекалено много мачове, които ще определят класирането. Винаги който е домакин, има предимство, но няма да подценим отбора на Литекс, нищо че е във Втора лига. Да, желанието на собственика Христо Крушарски беше да играем с Левски, но мисля, че ако вървим напред в турнира, и Левски няма да ни избяга.

Бившият централен нападател беше попитан и какво е мнението му за вчерашното решение на изпълкома на БФС да наложи ограничения за вратарите от страни, които са извън ЕС.

“Не намирам логика да се ограничи влизането в нашето първенство на вратари, които са извън ЕС. Но така или иначе Локомотив това не го касае, тъй като имаме български вратари и те са от най-добрите в първенството. По принцип колкото повече ограничим чужденците, толкова по-силен национален отбор ще имаме. Това обаче не може да се случи заради Европейския съюз, но не смятам, че вратарският пост в България е проблемен, за да взимаме такива решения”, завърши Георги Иванов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker