бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Гонзо: Интригите на Лаута свършват, имал съм и неприятни моменти тук

Новият спортен директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов – Гонзо бе представен днес пред медиите на специална пресконференция на Лаута. Той бе приветстван от изпълнителния директор Лазар Моллов. Ето какво каза той пред TribunaPlovdiv.bg:

„Имахме разговор с г-н Крушарски, който предложи да помагам на спортно-техническия щаб и на целия клуб в посока подобряване на нещата. Не се колебах много преди да приема. Аз съм юноша на Локомотив, с този клуб ме свързват много неща. Това е един от четирите клуба заедно с Левски, ЦСКА и Ботев, който с голямата си фенска маса, представлява интерес за цяла България”.

“Трябва да направим така, че Локомотив да е стабилен клуб и да е на нивото на трите водещи в България. Вижда се, че интереса на нашите фенове се завърна и ние трябва да направим така, че да го задържим. Локомотив е отборът, който ме е изградил като човек и като характер. Тук съм се научил да се стремя винаги към победата”.

“Имал съм и неприятни спомени в Локомотив. Както си спомняте преди няколко години бях за 1 ден треньор на Лаута. Бях в Левски все в тежки дни, но винаги сме имали добър отбор. Последните два пъти когато Левски влезе в Лига Европа, бе когато бяхме с Ясен Петров там. Към Левски интересът е голям и винаги трябва да е на върха. Там съм се научил на много неща”.

“Моите правомощия не е момента аз да ги казвам, но аз ще се занимавам със спортно-техническата част. Администрацията на клуба работи добре, треньора работи добре и на него трябва да му се даде спокойствие. Няма да позволя на Лаута да се създават интриги. На тях слагаме край. Трябва да направим връзката между школата и представителния отбор. Там трябва да обърнем голямо внимание”.

“В предвид това, че 16 отбора тренират на 1 терен, общината трябва да помогне, а не да поставя безумни условия. Така ние да можем да изградим 4 терена и да поставим основата на изграждането на легенди като Христо Бонев”.

“В момента с един изкуствен терен, няма как да се получат нещата. Трябва да дадем на юношите основа. Вчера бях на тренировка на изкуствения терен. Тренираха 3 тобора едновременно. Това не е нормално. Виждате каква база имат Ботев Пд. Всички деца искат да отидат там и да водят тренировъчен процес. Нормално е при тези условия да не искат да идват на Лаута”.

“Какъв ми е договора и какъв се водя, не ме интересува. В Левски се водих помощник, защото нямах лиценз. Смятам, че човек си извоюва позициите сам. Пределно ясно му беше, че няма как да отстраним Страсбург. Във Франция играят всеки мач дербита, а тук в България играем сериозни мачове 4-5 в годината.“

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker