Ботев ПловдивФутбол

Гонзо върна Китанов веднага след мача срещу Дания, ще пази срещу Ботев

Георги Иванов стана поредният треньор, който си върна младежки национал. Треньорът на Черно море привика Георги Китанов веднага след двубоя срещу Дания тази вечер на младежите загубен с 2:3 в Стара Загора.

Причината, че вторият вратар Емил Михайлов се контузи и не е готов за двубоя срещу Ботев в неделя. Гонзо не смята да рискува с младока Христиан Христов и върна в отбора Георги Китанов, който пази в срещата срещу Дания днес на младежите. Китанов игра цял мач срещу Дания, а в неделя ще е титуляр срещу Ботев.

Това беше пореден удар по младежите и Михаил Мадански, след като от ЦСКА не пуснаха Ивайло Чочев, Лудогорец не позволи на Георги Терзиев да играе, а Иван Горанов беше привикан точно преди мача с Дания да се завърне в Берое.

На вратата срещу Словения ще застане Александър Конов.

Черно море ще пътува утре за Пловдив и ще направи една тренировка преди двубоя в неделя. Освен Емил Михайлов срещата пропускат контузените Георги Божилов и Стефан Станчев, както и наказаните Бакари и Даниел Георгиев, както и Бекир Расим, който остава при младежите.

Първата среща завърши 0:0 във Варна, а реваншът е в неделя от 13:30ч. на стадион “Христо Ботев”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker