Левски СофияЛокомотив ПловдивПърва ЛигаТопФутбол

Гонзо атакува Левски за двама футболисти

Локо (Пд) ще се опита да привлече двама футболисти на Левски. От „Лаута“ внимателно следят ситуацията около Атанас Кабов и Илия Димитров, които през този сезон са преотстъпени във Витоша (Бистрица), съобщава „Меридиан Мач“.

Логично е да се предположи, че основната движеща сила по трансфера е спортният директор Георги Иванов. Гонзо е запознат, както с профила на младежите като футболисти, така и с детайли по техните договори със „сините“. Той е в добри отношения и с агента на Кабов Лъчезар Танев, който вече е бил информиран за интереса на „черно-белите“ към един от неговите клиенти.

Атанас е роден в Пловдив, но е привлечен на „Герена“ още през 2005 година. През 2017-а той подписа първия си професионален договор със „сините“, а година по-късно парафира нов тригодишен контракт. Той навлиза в последната година от него, но от Локо (Пд) искат да си осигурят още сега услугите му. Възможно е това да стане с наем за една година, след което Кабов да подпише като свободен, агент. Тепърва ще се водят разговори с ръководството на Левски, но заради финансовите трудности на 26-кратните шампиони няма да е изненада, ако при тях се стигне и до прекратяване на договоря по вина на клуба.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Роденият на 11 април 1999 г. младежки национал би се върнал в родния си град при положение, че му бъде гласувано по-голямо доверие. Собственикът Христо Крушарски отдавна иска да вижда млади играчи в състава си, а с такива обича да работи и треньорът Бруно Акрапович, който е способен да развива добре футболистите. Кабов впечатлява с добрата си техника, макар и да не е от най-бързите флангови нападатели.

tribunasofia

Таранът Илия Димитров е другият, от набелязаните за трансфер в Локо (Пд). Той ще навърши 24 години на 10 юни и вече от пет сезона се опитва да се докаже пред треньорите на първия отбор на Левски, но без успех. Неговият контракт със „сините“ е до лятото на 2022 година, но и Петър Хубчев не пожела да го остави в тима. Дупничанинът бе преотстъпван последователно на Нефтохимик, Пирин (Бл), Локо (Сф), Септември и Витоша. Илия сериозно се замисля за смяна на обстановката и постоянен договор с клуб, който да преследва високи цели.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker