бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛевски СофияТопФутболЦСКА София

Голям проблем за Ботев, Левски и ЦСКА-София!

Големи проблеми може да възникнат за български евроучастници през предстоящия сезон. Това важи за Ботев (Пловдив) и столичните грандове Левски и ЦСКА-София.

Проблемът идва от факта, че националният стадион “Васил Левски” вече не покрива изискванията на УЕФА за 4-а категория, която може да приема мачове на националните отбори и груповата фаза на трите турнира на евроцентралата.

По-конкретно става въпрос за осветлението на съоръжението, което се оказало по-слабо от последните изисквания на евроцентралата за категоризацията на стадионите, пише „24 часа“.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Това е и една от причините и за преместването на националите в Разград извън наема, който се плаща за ползването на “Васил Левски”.

Ръководството на държавната фирма “Национална спортна база”, в чийто капитал е стадионът, е информирано за проблема, който обаче може да се задълбочи не заради националите, а заради турнирите.

В момента в тях участват Лудогорец, Левски, ЦСКА и Ботев (Пловдив).

Извън шампионите нито един от другите отбори няма стадион за груповата фаза. “Българска армия” е руина, на “Георги Аспарухов” има един нормален сектор, а в Пловдив играят на клубната си база, която едва ли ще става за нещо повече от предварителен кръг. Добрата новина е, че на среща в общината вчера строителят на стадион “Христо Ботев” смята, че до декември може да му бъде изваден акт 16 и така през пролетта тимът да се завърне на “Колежа”. Два от секторите вече са готови за монтирането на седалките.

Така при добро стечение на обстоятелствата може да се стигне до невероятна криза, ако всичките ни тимове се класират в груповата фаза.

УЕФА по принцип прави невероятни компромиси с “Васил Левски” от години заради липсата на паркинг и още един куп проблеми. Заради “Лудогорец” бе направена т.нар. президентска ложа, която е задължителна за груповата фаза на Шампионската лига. Гостите в София се канят в закритата лекоатлетическа писта, а за офиси се прегражда баскетболната зала.

bet365
Така единствено остава стадион “Хювефарма Арена”, който отговоря на всички изисквания.

Един от елитните стадиони – “Лазур” в Бургас, бе съсипан след фалита на ПФСК “Черноморец”, а и загуби част от прилежащата инфраструктура заради дългове и отнемането им от частни съдия-изпълнители.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker