Ботев ПловдивФутбол

Голът на Куртеан №1 за изминалия кръг

Голът на Алесандру Куртеан от Ботев (Пловдив) срещу Лудогорец беше избран за №1 на изминалия 30-ти кръг в “А” група в класацията на сайта agrupa.news7.bg.

Румънецът се разписа в 42-ата минута в Разград за крайното 1:1 след прецизно изпълнение на фаул в долния десен ъгъл на вратата, пазена от Владислав Стоянов. Това бижу събра 1550 гласа, изпреварвайки с малко попадението на Жуниор Мапуку от Берое при успеха с 3:0 над Черноморец. Конгоанският нападател вкара след фалцов шут на Младен Живкович, а великолепното му изпълнение остана с 1485 гласа. На 3-то място със 70 се нареди Ерай Карадайъ от Нефтохимик, който преодоля с прехвърлящ удар стража на Любимец Радослав Рашков, оформяйки крайното 3:1 за бургазлии.

С 58 гласа на 4-то място остана Неманя Милисавлевич, който донесе победата на ЦСКА с 1:0 над Литекс в Ловеч с удар малко пред границата на наказателното поле. На последната 5-та позиция с 5 гласа се нареди Фернандо да Силва (Славия), вкарвайки във вратата на Локомотив (София) след самостоятелен рейд при успеха на “белите” с 2:0 на стадиона в квартал “Овча купел”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker