бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивИгриЛокомотив ПловдивТопФутбол

Големият финал за Купата на TribunaPlovdiv.bg: Кралят на Пловдив: Димитър Илиев срещу Тодор Неделев

Време е за големия финал в Купата на TribunaPlovdiv.bg: Кралят на Пловдив!

В него един срещу друг се изправят футболистът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев и футболистът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев.

Припомняме ви, че в първия полуфинал от турнира на TribunaPlovdiv.bg, Тодор Неделев надви Бирсент Карагарен и стана първият финалист в турнира.

Във втория полуфинал от турнира на TribunaPlovdiv.bg, Димитър Илиев победи Антонио Вутов и стана вторият финалист в турнира.

От днес (21 май) в 12:00 часа, всички любители на пловдивския футбол могат да гласуват за един от двамата финалисти във Фейсбук страницата на TribunaPlovdiv.bg.  Димитър Илиев влиза в спор за Купата срещу Тодор Неделев, като футболистът, който събере най-много гласове през следващите 14 дни, ще бъде победител в турнира.

Припомняме Ви, че за да бъде прозрачно гласуването, то ще се проведе изцяло във Фейсбук страницата на TribunaPlovdiv.bg. Всеки наш читател има право на един глас на анкета. Гласуването ще се случва с бутоните surprised (еха!) и love (сърце), като за да участвате трябва да сте харесали страницата ни. Важно е да знаете, че гласуването във финала ще продължи две седмици.

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Гледай Бундеслигата на живо дори на своя телефон и то напълно безплатно

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker