бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Главният скаут на отбор от Висшата лига идва днес за талант на Локомотив

Главният скаут на английския елитен клуб Стоук Сити пристига днес в България, за да наблюдава нападател от детския отбор на Локомотив (Пловдив). Тони Боуен ще пристигне на Летище Бургас днес с полет от Лутън, а утре от 10.30 часа ще наблюдава първата осминафинална среща от държавното първенство за деца до 15 години между Черно море (Варна) и Локомотив (Пловдив).



Обект на интереса е нападателят Еяд Хамуд, който е с година по-малък, т.е роден през 2001 година, съобщи мениджърът Антъни Раво от компанията Скаутинг тийм, по чиято покана идва главният скаут на Стоук Сити.

“Стоук Сити следи Еяд от няколко месеца, те имат постоянна информация за момчето в мачовете му с набор 2000 и с набор 2001 на Локомотив (Пловдив. Те знаят достатъчно за него и харесват качествата му, ефективността пред гола и резкия старт и бързина”, обясни Антъни Раво.

Еяд Хамуд изкара проби през април в академията на Арсенал заедно с още три български деца, а сега е следен изкъсо от Стоук Сити. Мачът е утре от 10.30 часа на стадион Корабостроител под Аспаруховия мост във Варна, а ответната среща е в неделя на стадион Локомотив в парка Лаута в Пловдив.
Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker