Локомотив ПловдивФутбол

Героят за “смърфовете” от мача с ЦСКА: Имаме нужда от нашите феновете

Героят от мача на Локомотив с ЦСКА-София – Ясин Ел Харуби говори пред клубната телевизия относно мача с “армейците”, назначението на Едуард Ераносян като старши треньор на “черно-белите” и предстоящи сблъсък на “железничари” с Берое:

“Много се радвам, че с отбора успяхме да постигнем победа. Срещата беше много важна за нас, защото преди това загубихме 2 мача, а треньора си тръгна. След това си говорихме заедно в съблекалнята, че трябва да се реваншираме на нашите фенове. Тренирахме усилено.

Изиграхме добър мач с Дунав, но не победихме. После победихме с 6:0 Оборище. И след това дойде победата над ЦСКА с 0:1, която беше много важна за духа и настроението в отбора. Щастливи сме”.

“Съжалявам за феновете, че не успяха да видят на живо добрата игра, която показахме. Вчера играхме като едно семейство, всички се борехме като едно. Привържениците не можаха да видят истинското лице на Локомотив”.

На въпроса как футболистите са приели новината за назначението на Ераносян, Харибуи отговори така:

“Разказаха ми за Едуард Ераносян в съблекалнята преди да дойде. Спечелил е шампионската титла. Мисля че е много добре за клуба, че той се върна. Голям професионалист е и се надявам да играем добре под негово ръководство и дано да станем шампиони”.

Героят за “смърфовете” от мача с ЦСКА говори и за предстоящия двубой на Локомотив с Берое:

“Берое е добър отбор, но при тях ситуацията е като при нас. Те също смениха своя треньор, заради лоши резултати. Мисля, че ще стане един добър мач. Това е важен двубой за нас. Имаме нужда и от нашите феновете и се надявам много привърженици да дойдат на стадиона и да ни помогнат срещу Берое”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker