Ботев ПловдивДюшФутбол

Георги Самуилов поздрави децата от школата на Ботев Пд

Собственикът на ПФК Ботев Георги Самуилов използва шампионския парад на школата на клуба, за да поздрави всички “жълто-черни” юноши за успешния спортно – състезателен сезон, както и специалистите, които работят с тях и ги обучават.

Парадът на малките “канарчета” се състоя преди последния мач от сезона в Елитната група при U17, в който шампионите от Ботев, с треньор Петър Пенчев, посрещнаха връстниците си от Лудогорец.

Пред публиката на официалния терен на “Футболен комплекс Ботев 1912” спечелилите първенствата в своите възрастови групи формации от набор 2009 с треньор Минчо Цветанов, 2007 с наставник Стоян Ангелов и 2003 с треньор Георги Андонов, както и момчетата на Румен Байрев от набор 2005, които завоюваха Купата на България при U14.

Веднага след мача бе и официалното награждаване при U17, където Ботев грабна по безапелационен начин шампионската титла.

Благодетелят на Ботев използва събитието, за да се обърне към всички възпитаници и треньори в школата:

“Поздравявам всички треньори и техните възпитаници в детско – юношеската школа за успешния сезон, който изпращаме. Момчетата от академията са бъдещето на Ботев и трябва да ги възпитаваме в ценностите на нашия клуб.

Пожелавам още по-усърдна работа през следващия сезон и се надявам, че с всяка следваща година ще виждаме все повече възпитаници на клубната школа в представителния отбор, както историята и традициите на нашия клуб повеляват.

И нека не забравяме, че ботевското възпитание ни задължава, освен да даваме всичко от себе си на терена, да бъдем достойни и отговорни хора и извън него”, заяви г-н Самуилов в своя поздрав.

Източник: botevplovdiv.bg

Подобни

Един Коментар

  1. Хаха той до оня ден и Билото поздравяваши,това и лошото на хора неразбиращи от футбол!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker