Ботев ПловдивФутбол

Георги Марков пред TribunaPlovdiv.bg: Преговаряме с двама българи, Шиляк сам взе своето решение

Ермин Шиляк е преосмислил първоначалното си становище и сам е решил да си тръгне от Ботев (Пд), това каза спортният директор на “канарчетата” Георги Марков пред TribunaPlovdiv.bg.

“Нямеше натиск от никъде. Просто в деня след мача с Берое Шиляк прецени, че трябва да напусне клуба. Ние обаче трябва да гледаме само напред. Връщане назад няма”, каза Марков.

“Сега преговаряме с двама български треньори. До няколко дни всичко ще стане ясно, в момента не искам да коментирам нищо повече”, добави Рендето.

На въпрос каква е неговата оценка за работата свършена от словенеца, той каза: “С Шиляк отборът тръгна добре в началото, но след това последва някъкъв спад. Не знам и не искам да коментирам обаче защо стана така”.

“За новите попълнения оценки е рано да се дават. Да, те не успяват да задоволят никой към момента, но има време, все още е рано. Играта на Ботев (Пд) също е незадоволителна. Това е голям клуб и името му не предполага подобно представяне”, завърши спортният директор на “жълто-черните”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker