Ботев ПловдивФутбол

Георги Илиев: Ние сме отбор с две лица

Капитанът на Черно море Георги Илиев призна, че са отбор с две различни лица при домакинствата и гостуванията през този сезон. След четири поредни загуби далеч от Варна националът изрази надежда, че най-накрая той и съотборниците му ще докажат, че могат да се представят убедително и като гост, пише “Фокус”. Дотук в кампанията моряците имат едва един успех навън – срещу Нефтохимик, като мачът тогава се игра на неутрален терен в Търговище.

„Факт е, че сме отбор с две лица. Надявам се с този мач срещу Ботев Пловдив за Купата на България да изчистим това име и да покажем различно представяне на чужд терен от срещите, които изминаха досега”, коментира опитният полузащитник.

„Предстои ни тежък двубой. Ботев е един от класните отбори в България. Ние ще дадем всичко, което зависи от нас, за да постигнем успех. Ще играем до последно, за да отстраним противника. Имаме своите шансове и ще гледаме да ги използваме”, допълни лидерът на Черно море, цитиран от “Меридиан мач”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker