Локомотив ПловдивФутбол

Георги Илиев: В момента има две опции пред мен

Преди няколко дни Георги Илиев навърши 38 години. Един от най-добрите полузащитници у нас е носил екипите на Черно море, Локомотив (Пловдив), ЦСКА и китайския Шъдзяджуан Юнчан.

“Чувствам се добре. Все пак 20 години професионален футбол изтощава тялото на човек, но на тази възраст се чувствам добре”, каза пред “Хоризонт” Георги Илиев. Той е обвързан до края на 2019 година с Локомотив (Пловдив), където са свързани и едни от най-добрите му спомени като футболист.

“Имам договор до края на календарната година с Локомотив (Пловдив) и след това ще мисля какво ще правя. Добре е да бъда концентриран върху това, което е в момента. Има различни възможности пред мен, но не искам да говоря сега за тях. Офертата от клуба бе за една година, но по мое желание подписах договор за 6 месеца”.

“Всичко е възможно да се случи. Сега има две опции пред мен, но декември или януари ще стане ясно всичко. Гордея се с това, което ме е превърнал футбола като човек. За отговорността и морала мога да бъда горд от това. Не съм имал сериозни контузии. 20 години играя, а това е сплав между ген и работа. Имам си добър хранителен и спортен режим и мисля, че това е водещото”, добави Георги Илиев.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker