бетано най-добър сайт за слот игри
Левски СофияПърва ЛигаФутбол

Генералният спонсор на Левски: До 2-3 години клубът ще е финансово стабилен и ще печели купи и медали, Palms Bet е марка

Мило Борисов е основен акционер в Телематик Интерактив АД, фирмата която работи под марката Palms bet.

Той е инженер и предприемач с над 30-годишен опит в игралната индустрия. Господин Борисов е международно признат визионер и е сред водещите фигури в сектора по света.

Няма как да се отрече, че неговата помощ помогна на “сините” да си стъпят на краката и да завоюват Купата на България през тази кампания.

„От 2018 година съм активно в България, като преди това живях в чужбина. Разбира се, това доведе до някои промени в нашата структура. Преди година взехме кардинално решение да помагаме на българския спорт. Уникално изживяване е да посетиш музея на Левски.

Видях протокол от 1911 година, който е преди официалната регистрация, изключително много трофеи, медали, купи. Още съм развълнуван. Решението да помогнем Левски бе непринудено. Имахме среща с Наско Сираков и Тити Папазов. Нещата стояха доста мрачно, несигурно.

Коментирахме, че можем освен финансово, да помогнем на клуба и с управленческа работа, така че да започне да се управлява като печеливш бизнес. Прценихме, че клубът има голям потенциал и може резултатът да дойде много скоро. След като коментирахме нещата с господин Сираков, се срещнахме и със Станимир Стоилов, който се съгласи да участва. Нямаше никакъв натиск.

Първо искам да кажа няколко думи за Palms Bet. Това е марка, а не компания. Компанията, която сключи договор с Левски е Телематик Интерактив АД. Подпомагането на спорта не е само да помагаме на Левски, ние сме генерален спонсор и на федерацията по художествена гимнастика. Има и други примери“, заяви Борисов пред “Дарик”.

Разбира се Борисов нямаше как да подмине и темата за премиите, след спечелената Купа на България от Левски.

„Ние подкрепяме кампанията „Левски е вечен“ с това, което е по нашите възможности. Успехът се дължи на феновете и управлението. Тази кампания дойде много навреме. Не знам някой друг клуб в България да го е правил. Всички фенове са много доволни. Виждаме една голяма еуфория. Това е смао началото, защото предстои още много работа. Във футбола има много клубове, които с много пари не постигат успехи. При нас ситуацията е различна. Искаме да постигнем добра селекция, както досега с играчи с много качества, които седяха на резервни скамейки, а в Левски получиха крила.

Дадохме 100 000 лева за отбора и 30 000 лева за УС, защото когато се постигат резултати, трябва да се възнаграждават. Надявам се да имаме още поводи за премии. Аз съм в чудесна комуникация с оперативното ръководство на Левски. Създава се добър климат за работа. Много голяма е ролята на Мъри Стоилов. Виждам добра възможност тази комуникация да продължи и да даде резултат. Като цяло, в целия си бизнес съм опитвал да влагам креативност“.

„Монетите вече са поръчани. Те ще излязат съвсем скоро. От едната страна ще бъде купата, а от другата логото. Ще има и дигитални копия – NFT. Това е уникално за България. Рекламите, които Левски започна да продава от началото на февруари, вече са разпродадени. Няма свободни минути на дигиталните пана, които наша компания осигури. Този тип дигитална реклама е много по-привлекателно.

Герена вече не отстъпва по нищо на европейските стадиони от гледна точка на реклама. В рамките на 2-3 години е много възможно при правилно управление да бъде постигнат звезден екип от млади и талантливи футболисти. Ролята на спортно-техническия екип, в лицето на Мъри Стоилов, е много голяма. Знаем, че Левски има доста финансови задължения, но на първо време могат да бъдат платени най-належащите, а другите да бъдат отложени.

Това отнема време, но миналият сезон показва, че това бе добро начало. Проблемът не е в задълженията, а в обслужването им. Всеки бизнес има задължения. Погасяването им е въпрос на финансова дисциплина. Вярваме, че клубът се развива правилно и следва добра стратегия на развитие, след 2-3 години може да стъпи здраво на земята финансово, освен да бъде успешен с добри футболисти и да печели медали и купи“, заяви още Мило Борисов.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker