бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Генев: Целта на Ботев е да играе добър футбол, можем да повторим подвизите от 2017-ата година

Защитникът на Ботев Пловдив Виктор Генев, даде интервю за “Нострабет”. Бившият играч на Левски и Черно море сподели задоволството си от началото на сезона за пловдивчани в efbet Лига, пожелавайки си той и съотборниците му да продължат в същия дух и да евентуално да повторят подвизите от 2017-та година, когато „канарчетата“ спечелиха Купа на България, Суперкупата, а за капак на всичко тимът се представи достойно и в евротурнирите.

Юношата на Левски не пропусна да говори и за кризата в столичния гранд. Той изтъкна, че ситуацията с клуба не е приятна, но идването на нов спонсор и на легендарния наставник Станимир Стоилов ще помогне за връщането на Левски в челните позиции на класирането.

Генев подчерта, че винаги е на разположение и за повиквателна от националния отбор, ако селекционерът Ясен Петров прецени, че е необходимо.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Здравей, Викторе! Началото на сезона за Ботев Пловдив определено може да се окачестви като успешно. Докъде мислиш, че може да стигнете като отбор през сезона?

– Здравейте. Към този момент Ботев наистина тръгна добре в първенството и това ни радва. Сезонът обаче е доста дълъг, като има още доста мачове до края, така че се надявам да продължаваме в същия дух.

Вече от над половин година се обигравате като отбор, под ръководството на Аздурин Валентич. Смятате ли, че вече разбирателството между вас, играчите, е достигнало оптимално ниво?

– За всеки нов треньор, както и за нов футболист, е необходимо време. Наистина вече работим заедно девет месеца, което е добре, а резултатите започва да се виждат. Това дава възможност на всички да се опознаем и със сигурност през цялото това време, което е минало, разбирателството се подобрява постоянно. Сега има и нови футболисти, на които със сигурност ще им трябва малко време, но с помощта на целия колектив ще се опитаме да намалим до минимум нужното им време за аклиматизация.

Имате ли конкретна цел в първенството?

– Целта на Ботев е да играе добър футбол, който да радва феновете на отбора и да завършим колкото се може по-напред в класирането.

Ти имаш някои страхотни спомени от първия си престой в Пловдив, най-вече свързани със спечелването на Купата на България. Смяташ ли, че сегашният отбор може да повтори постижението?

– Първият ми престой наистина беше доста специален за мен. Спечелването на Купата, Суперкупата и мачовете в Европа винаги ще останат като незабравими спомени в моето съзнание. Искрено се надявам и не виждам причина защо сегашният отбор да не повтори тези подвизи.

Предния уикенд спечелихте разгорещеното дерби с Левски. По-специален ли е този мач за теб, имайки предвид, че си „син“ юноша?

– Всеки мач за мен е еднакво важен, без значение от съперника. Важното е отборът да върви напред и да побеждава.

С какви емоции посрещаш събитията на „Герена“ през последната година?

– Ситуацията в Левски през последната година е доста тежка. Левски е един от големите отбори в България и не заслужава да е в тази ситуация, която е в момента. С идването на толкова добър специалист като Станимир Стоилов ситуацията със сигурност ще се промени към положително. В момента обаче мислите са ми в друга посока. В настоящия момент за мен най-важното е Ботев да се представя на нужното ниво и да показва все по-добри игри.

bet365
Тенденцията за налагане на повече български играчи, като че ли е обхванала целия български елит. Ще продължи ли и занапред тази стратегия, или е временно решение във връзка с пандемията?

– Хубаво е, че през последната година започва да се дава повече път на българските футболисти. Това действително се превърна в тенденция за по-голяма част от отборите у нас. Това е много правилен ход и за националния отбор. Важното е младите футболисти да бъдат концентрирани само върху футбола и да работят всеки ден, за да могат да се развиват и да използват шанса, който им се дава.

Знаем, че селекционерът Ясен Петров се опитва да даде шанс на максимално много играчи в националния отбор. Цел ли е пред теб получаването на повиквателна?

– За всеки един футболист е чест и признание да бъде повикан за националния отбор. Селекционерът Ясен Петров е човекът, който решава кои футболисти да бъдат повикани, така че изборът и преценката оставям изцяло в неговите ръце. Разбира се, като всеки професионален футболист, с удоволствие и огромна гордост ще сложа екипа на България и ще се отзова, ако получава повиквателна за представителния ни тим. Винаги съм на линия, за да помогна с каквото мога на тима.

И за финал, Викторе – какво си пожелаваш в личен и професионален план до края на 2021-а година?

– Като начало си пожелавам да бъдем живи и здрави, особено с оглед на тази ситуация с коронавируса. В професионален план си пожелавам на мен и моите съотборници успешен сезон, в който да зарадваме нашите фенове с изявите си на терена и в най-скоро време да имаме възможността да играем с любимия отбор на стадион „Христо Ботев“.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker