бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

В Румъния: Динамо блокира трансфер на представен играч в Ботев

Румънският сайт “Фанатик” твърди, че може да се блокира преминаването на крилото Александру Куртеан от Димано Букурещ в “Ботев”, въпреки че Матей беше представен преди две седмици като ново попълнение в Пловдив, пише “Труд”.

Обратът идва от клаузата, че предишният тим на плеймейкъра “Политехника” има 25 процента при следващ трансфер, които не трябва да са по-малко от 300 000 евро. “Ботев” вероятно трябва да плати около 850 000 евро за Куртеан и Серджан Лукин, за да се изчистят нещата. Двамата футболисти твърдят, че са преминали в българския клуб като свободни агенти. “Фанатик” дори вади още една версия – Матей идва в “Ботев”, а Куртеан се връща в “Динамо”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

  1. А вие мръсни буфери отивате в Столипиново и умирате от яд!!!!Вижте колко неграмотни сте,уточнете се за кого става дума,Матей,Куртеан на майка ви пу.ката хахахахахахаха жалкари така ще си умрете като куче без история в мъки и завист!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker