Ботев ПловдивФутбол

В Румъния: Ботев и Стяуа финализират трансфера на Хамза утре?

Ръководствата на Ботев Пловдив и Стяуа ще водят финални преговори за трансфер на нападателя Юнес Хамза. Според изданието “Фанатик”, лично президентът на румънците Валериу Аргасеала ще разговаря с шефовете на пловдивчани.

Според изданието “Фанатик”, днес е последната среща и след нея ще е окончателно ясно какво се случва с тунизиеца. От букурещкия гранд са обявили, че не могат да чакат повече и днес ще обявят последната си оферта.

Източник на сайта, който е близък до боса на румънците Джиджи Бекали, твърди, че този път вероятността за положителен отговор на предложението на Стяуа, клони към 100%. Още в понеделник Хамза трябва да пристигне в румънската столица за медицински прегледи, ако всичко е наред.

“Има огромна вероятност в неделя всичко да приключи благоприятно за Стяуа. Българите станаха доста по-разговорливи и омекнаха след последната оферта”, споделя източникът на изданието.

От Румъния дойдоха информации, че първоначалната оферта на букурещкия клуб е била 300 хил. евро, докато от Ботев са поискали 500 хил. Сега изглежда, че явно и двата тима са направили някакви отстъпки и скоро ще има развръзка.

Надеждите на треньорския щаб на Стяуа са да може Хамза да дойде възможно най-рано и да бъде използван в мачовете с Лудогорец от плейофите на Шампионската лига. Мачовете са на 19 и 27 август.

Гонг

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker