Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

В Локо (Пд) умуват да замразят Дани Кики

Любовта на халфа на Локо (Пд) Дани Кики към нощния живот е на път да му донесе неприятности. 26-годишният втори капитан на черно-белите е възможно временно да бъде замразен, разбра “7 дни спорт”. Причината за това е, че ръководството на клуба и спортно-техническият щаб на Смърфовете са узнали, че Кики се е веселил до ранни зори в нощни клубове в Пловдив. В града под тепетата се носят информации, че Дани е редовен посетител на чалготеките. Бившият младежки национал бе сред играчите, които отпаднаха от групата за двубоя с Верея за Купата на България, спечелен от Локо Пд с 2:0. Официалната информация от клуба гласеше, че Кики остана извън състава заради травма.

“Останах извън групата за мача с Верея, защото имах болки в адукторите. Не е вярно, че ходя често по нощните заведения, защото излизам рядко. Никой не ми казвал, че не възнамеряват да разчитат на мен за мачовете”, заяви пред “7 дни спорт” самият Дани Кики.

“Не смятам, че трябва точно преди дербито да обръщаме внимание на нещо, което се е случило преди 2 седмици. Дани Кики си отнесе наказание според вътрешноклубния правилник. Въпросната вечер обаче той е бил заедно с Росен Колев от Ботев Пд, както се видя от снимката. Защо не попитате ръководството на градския съперник дали не са наказали и техния играч. На Кики сме му дали карт бланш да се поправи. Колкото до това, дали ще се разчита на него в мачовете, ще го решава спортно-техническият ни щаб. Всичко си зависи и от самия футболист”, отсече пред “7 дни спорт” членът на съвета на директорите д-р Константин Думанов.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker