Ботев ПловдивФутбол

В Израел се плашат от дуото Неделев – Косоко

Отборът на Бейтар е добре запознат със съперника си Ботев.

Треньорът на израелския тим Шарон Мимер заяви, че се надява основният нападател на канарчетата Омар Косоко да не се представи на познатото ниво.

“Знаем, че към Косоко е имало оферта от Турция през седмицата. Дано това да му повлияе и той да е разсеян на терена. Нека си мисли за трансфер, а не за мачовете с нас”, коментира треньорът вчера.

“Ще има елемент на изненада за Ботев, макар да съм убеден, че и съперникът ни е проучил добре”, добави треньорът.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

“Съперникът е опасен в атака. Има креативни и бързи футболисти в предни позиции. Единият е Косоко, другият е Неделев, който е голям талант. Бил е купен от Майнц 05, така че не е случаен футболист. Трябва да сме много внимателни и ще подходим с нужния респект. Но ние вярваме в класирането и сме задължени да продължим напред”, коментира още Шарон Мимер.

“В реванша с Вашаш (3:0) бяхме перфектни – действахме много агресивно, не давахме лесно топката, играхме бързо и интелигентно. Статистиката сочи, че в домакинството ни срещу унгарците са ни отнели 43 пъти кълбото, а в гостуването – само 17 пъти”, отчете треньорът.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker