бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

В Бургас: Коко Динев купува Нефтохимик?

Настоящият собственик на Локомотив (Пловдив) Константин Динев е изявил желание да закупи Нефтохимик. Това обаче няма да се случи веднага, а след края на шампионата от родната „А” група, твърди “e-burgas”. До тогава Николай Филипов се е ангажирал да влага минимални средства в клуба, колкото да не се стигне до напускане на първенството.

Коко Динев е наясно, че почти на 100 % ще поеме бургазлии от „Б” група. Преди подновяването на надпреварата в първия ни ешелон, Нефтохимик се е закотвил на предпоследното място с актив от едва 12 т. Спасителният пояс към настоящия момент се намира на 13 пункта от „шейховете”- при столичния Локомотив. Амбициите на бизнесмена обаче са да възроди славния някога тим и още догодина, „зелените” да се завърнат при майсторите. За бюджет все още е твърде рано да се готови, но е сигурно, че ще се направи качествена и сравнително скъпа селекция. Първата му стъпка обаче ще бъде да изчисти всички стари задължения, за да започне на чисто. Дълговете на „нафтата” към края на 2013 г. възлизат на 220 хил. лв.

Все още остава огромната въпросителна какво ще се случи с пловдивските „смърфове”. Динев все още не е обявил решението си дали ще финансира пловдивчани под някаква форма или изцяло ще се оттегли от издръжката им, допълва изданието.

Линията, която Коко Динев е поел със закупуването на Нефтохимик, не е случайна или поредната приумица на бизнесмена. Той е решил да пренасочи почти изцяло инвестициите си край Черноморието. Плановете на Динев са за отваряне на две казина в Слънчев бряг, едно в Созопол и хазартен игрален дом в Поморие.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker