бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

В Ботев ще чупят рекорди: Мъри дава €1 млн. за нов нападател

Ботев Пд се готви да счупи рекорда за входящ трансфер не само на клуба, но и в България. Пловдивчани вадят оферта от 1 млн. евро за нападателя на румънския Петролул Плоещ Хамза Юнес, пише “7 дни спорт”. 27-годишният тунизийски щурмовак е горещо желан от треньора на Канарчетата Станимир Стоилов. Специалистът се опитваше да уреди трансфера на Хамза още от преди Нова година, когато замина за преговори с тима от северната ни съседка. Лично Мъри и асистентът му Цанко Цветанов са гледали на живо изявите на Юнес и са впечатлени от качествата му. В досегашните си 52 срещи с екипа на Жълтите вълци от Румъния е забил 34 гола . От началото на сезона във всички турнири, в които участваше Петролул Плоещ, нападателят е взел участие в 19 мача, като в тях е вкарал 12 попадения, а има и две асистенции на сметката си. Според запознати Мъри Стоилов прави всичко по силите си, за да бъде постигната договорка за привличането на тунизиеца.

Освен това пловдивските Канарчета имат сериозен конкурент за подписа на Хамза в лицето на френските Канарчета. Елитният Нант също си е заплюл Юнес. Според авторитетния сайт transfermarkt.de цената на тарана е 2 350 000 евро. Както “7 дни спорт” първи разкри, в Ботев Пд получиха първия транш от 1 млн. евро за трансфера на Тодор Неделев в Майнц 05 веднага след заминаването на таланта от Белозем за Германия. На Колежа планират да използват тази сума за привличане на класни попълнения през зимата, които да помогнат на тима да спечели квота за Лига Европа в края на сезона. Освен парите за Неделев се твърди, че собственикът на клуба Цветан Василев ще отпусне още 500 000 евро за зимната селекция. Мъри желае да разполага с истинска голова машина, каквато според него е Хамза Юнес. В Ботев Пд се надяват да успеят да се договорят за трансфера му в максимално кратки срокове, за да може нападателят да се присъедини към тима и да разполага с достатъчно време за аклиматизация.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker