бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

В Ботев стопираха преговорите за нови договори с футболистите

Ботев (Пловдив) замразява преговорите с футболистите, чиито договори изтичат през лятото.

Броени дни след като бе предложено на Иван Чворович да поднови контракта си с клуба, ръководството е преценило, че останалите играчи трябва да почакат за тази чест. Точно петима са българите в Ботев, които са обвързани с клуба до следващото лято.

Това са капитанът Лъчезар Балтанов, Йордан Минев, Пламен Димов, Крум Стоянов и Лазар Марин. Шефовете обаче не бързат с новите договори и ще изчакат до последния момент, както направиха и в случая с Чворович. Освен това, евентуално ново участие на Ботев в Лига Европа ще бъде истинският тест за нови контракти на въпросните играчи.

В момента „жълто-черните” са на четвърто място във временното класиране, но само с точка и две преднина пред отборите от Стара Загора – Берое и Верея. Пловдивчани продължават и защитата си на Купата на България, като изтеглиха най-добрия жребий за четвъртфиналите – втородивизионният Литекс, пише Меридиан мач.

В Пловдив следят и развоя с делото на ЦСКА-София срещу УЕФА, тъй като решението му може да засегне и техния клуб. От Ботев не се притесняват, че ще изпуснат някои от футболистите с изтичащи договори. Най-важен за отбора сред тях е капитанът Лъчезар Балтанов, обаче за него няма оферта от чужбина, както се заговори преди дни, което ще накара ръководството да забави новата оферта към халфа.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker