Ботев ПловдивФутбол

В Ботев пристигна официална оферта за Косоко

Ботев получи конкретна оферта за звездата си Омар Косоко. Източници на Marica.bg разкриха, че е отправена от клуб от Турция. Предложението е от преди няколко часа. На този етап името на отбора се пази в тайна. Преди време интерес към него проявяваше Касъмпаша, но е твърде вероятно да става въпрос за друг отбор.

Както е известно, Косоко има договор с канарчетата до края на календарната година. Ако той не приеме да удължи контракта си, то на Коматево ще се опитат да приберат поне прилична сума за правата му, продавайки го до края на трансферния прозорец.

„Да, днес разговарях с г-н Палийски за продажбата на Омар Косоко. Няма да разкривам повече подробности, но наистина офертата е от Турция”, потвърди пред Marica.bg агентът Николай Жейнов.

Той представлява нападателя Венцислав Христов, който е желан от Ботев Пд. Агентът бе видимо ядосан от информациите за предявените високи финансови претенции от тарана към канарчетата. Според тях Христов е искал 10 000 евро заплата от жълто-черните.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

„ Все пак, за да има някакви претенции към Ботев Пд, от клуба трябва първо да се обадят на мен или на самия него. Това не се е случило. Не, не иска 10 000 евро, а 45 000 евро месечно плюс басейн и куче и други екстри”, обяви бесният Жейнов.

Болеслав Козакевич, който е личният агент на Омар Косоко, също потвърди, че днес Ботев Пд са получили оферта за клиента му.

„В клуба влезе оферта тази сутрин. Дойдоха на крака. Офертата обаче не удовлетворява клуба. Няма да разкривам други подробности, както и от къде точно дойде предложението. Сега ще изчакаме да минат двата мача с Бейтар Йерусалим. След тях допълнително ще се разбере какво ще се случи”, каза пред Marica.bg Козакевич.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker