бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

В Ботев не знаят къде ще домакинстват

От Ботев се надяват Изпълкомът да разреши на тима да домакинства в Коматево, дори без да бъде поставено осветление. Това обяви спортният директор Георги Марков.

“Къде ще домакинстваме ще прецени Изпълкомът на БФС. Ние сме дали няколко варианта. Ще видим на 15 юни дали ще ни разрешат да домакинстваме тук. Имаме терени, но не знаем дали и общината ще ни позволи да сложим осветление”, каза Марков пред “Тема спорт”.

“Треньорът искаше да подпишем с Лазар Марин, предложихме му договор. Разговаряхме с мениджъра му. Първо играчът желаеше да ходи на проби в Италия, а след това този вариант отпадна. Водихме нови преговори, но не се споразумяхме. Нашите условия не бяха приети. Колкото до Крум Стоянов и това дали е заплашван от фенове на Ботев да дойде тук – не вярвам това да е било сериозно. Може да е станало по фейсбук или форуми. Няма нищо страшно, той е футболист на Ботев; Крум Стоянов е професионалист. Това, че преминава от Локо в Ботев, не е страшно”, посочи Марков.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker