Ботев ПловдивФутбол

В Ботев замразиха преговорите за нови договори

Всички преговори за нови договори в “Ботев” са замразени, въпреки че в края на сезона изтичат контрактите на петима основни футболисти. Сред тях са двамата капитани Иван Цветков и Йордан Христов, националът Веселин Минев, холандецът Сивард Спрокел и бразилецът Артур Енрике Ояма.

Ден за размисъл и почивка получиха в петък футболистите след 0:2 от ЦСКА в София. “Канарчетата” на практика отписаха битката за медалите. “Изоставаме на седем точки от тройката и вече приоритет за нас се явява Купата на България – каза треньорът Станимир Стоилов. – Нашите футболисти са добре подготвени и имат сили да играят в цикъл “сряда-събота”…”.

Мъри призна, че не е рискувал с пускането срещу ЦСКА на левия бек Веселин Минев заради лека контузия в прасеца. А Спрокел не е играл, защото виси с 4 жълти картона и може да пропусне сблъсъка с “Локо” (Сф) за купата.

В “Ботев” са притеснени и от факта, че най-класното попълнение от зимната селекция Феребори Доре натрупа 4 жълти картона тази пролет. И при следващ ще изгърми за пловдивското дерби с “Локо” на 19 април или за полуфиналния реванш за купата с “Локо” (Сф) на 23 април.

ОЩЕ ЗА БОТЕВ ОТ ДНЕС:

Хамза: Късметът ни спря срещу ЦСКА

Базата на Ботев в Коматево приема Евро 2015

Минев под въпрос за Локо София

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker