Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV HD: Вуцов: Играем честно навсякъде, борбата ще е до последния кръг

Наставникът на Ботев Велислав Вуцов беше изключително доволен от победата на Ботев над Литекс с 2:1.

“Поздравявам футболистите за духа който показаха. Нашият отбор когато е под напражение играе добре, тази седмица измисляха тъпотии по адрес на Ботев.”

“Много ценна победа, изписаха се кофа лъжи и гадости през седмицата. Пътят на развитие на тима ни искам да мине не с такова голямо напрежение, а да е спокойно. Имаме слабости. Преди Варна играхме чудесно срещу Берое, но във Варна се получи слаб мач на лош терен.”

“Половината хора в състава дойдоха в движение. Исках да направя по твърд състав, без големи промени, сбърках, сега като има ротация отборът върви. Новите играчи се включиха добре. Освен в мача с ЦСКА като гост не вкарахме гол, в другите срещи реализираме.”

“Всеки един ден ние надграждаме. Независимо от критиките към нас, на мен не ми пука, ако видя, че нещата не вървят, целта пред мен беше да се спасим от изпадане. Ако играта не върви, ще си взема нещата и ще си тръгна. Гамаков в Черноморец не се наложи, сега е титуляр и национал. Чунчуков миналата година има един гол в Раковски, сега виждате как играе. Вървим напред, водещите и опитни играчи трябва да помагат на младите, от тях искам повече”, продължи Вуцов.

“Борбата ще е до последния кръг. Нашият отбор много рано го отписаха, ако не влезем в шестицата, ще сме се раздали докрай. Играем честно навсякъде. Що се отнася до съдийството бяха пропуснати 3-4 картона за домакините, които бяха доста фрапиращи”, заяви Вуцов.

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker