Локомотив ПловдивФутбол

Време ли е за първи точки на “Лаута” в ерата “Акрапович”?

Този следобед от 15,30 часа на “Лаута” отборът на Локомотив (Пд) посреща претендента за титлата ЦСКА-София в опит да се върне на победния път и да запише първи точки при треньора Бруно Акрапович.

Под ръководството на босненеца “смърфовете” записаха загуби с 0:1 от Левски и 0:3 от Лудогорец в миналия кръг. Основните притеснения на пловдивчани са свързани със защитата, което е притеснително предвид присъствието на Каранга на терена. През сезона ЦСКА-София спечели убедително с 4:1 на “Българска армия”, а в края на миналия си тръгна с успех 2:1 от “Лаута”.

Има три промени в групата на „черно-белите“ в сравнение с последното домакинство срещу шампионите. Срещата ще пропуснат наказаните Мохамед Муса и Пламен Николов, както и Георги Пашов. На техните места влизат Пламен Крумов, Ванчо Траянов и Парвиз Умарбаев.

ЦСКА-София от своя страна се бори за трофея с Лудогорец, като се намира на 2-ро място с 35т. В момента “зелените” са на върха с преднина от 4 точки, а в понеделник приема последния в класирането Витоша Бистрица и при нова грешна стъпка на “червените” може да увеличи още повече преднината си. В миналия кръг ЦСКА-София записа 1:1 с другия пловдивски отбор – Ботев, но тогава беше без голмайстора си Фернандо Каранга, който се завръща днес в игра.

Аут обаче е Станислав Манолев и затова на негово място по десния фланг ще излезе Кирил Десподов. Отляво пък Кулма ще замени Меркадо. Треньорът Стамен Белчев, който ще изведе ЦСКА-София за 40-и път, пък ще може да разчита на възстановените напълно Антон Недялков и Божидар Чорбаджийски. Белчев обаче ще разчита отново в центъра на отбраната на Александър Барт, който се представя добре.

Вероятни състави на двата отбора:

Локомотив (Пд): Диао, Крумов, Везалов, Георгиев, Велковски, Банович, Фрикеш, Марчев, Серджо, Бакалов, Аяри

Старши треньор: Бруно Акрапович

ЦСКА-София: Черниаускас, Недялков, Барт, Бодуров, Дюлгеров, Пинто, Малинов, Кулма, Тиаго, Десподов, Каранга

Старши треньор: Стамен Белчев

Юбилеен мач за Локомотив срещу ЦСКА на “Лаута”

Юбилеен мач за Локомотив срещу ЦСКА на “Лаута”

Юбилеен мач за Локомотив срещу ЦСКА на “Лаута”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker