Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Войн Войнов: Изпратихме добра година, ще създадем боеспособен отбор

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Войн Войнов говори на първата  за сезон 2017/2018 година, предаде репортар на TribunaPlovdiv.bg.

”Изпратихме добра година за Локомотив. Трябваше да победим и да завършим на равно, за да играем в УЕФА. Съжаляваме заради публиката и феновете ни, които ни обичат много. През следващата година трябва да създадем боеспособен отбор, който да ги радва. Винаги съм казвал, че най-важни са нашите фенове. Без тях сме почти нищо.

Трудно е за нас, трябва да се разделим с някои, но и да привлечем някои. Заминаваме за Боровец, в Говедарци имаме два терена на европейско ниво. Ще трябва да сложим основи, които да ни гарантират добро бъдеще. Без основи къщата може да се срути.

На 23-ти играем с АЕЛ, втория отбор в Кипър. На 30-ти играем с Витоша Бистрица, на 4-ти с отбора на Царско Село и последния мач може би ще е с Верея. Това е нашата програма.

Някои футболисти е нормално да си тръгнат. До колкото знам и Барселона освобождават играчи. Харуби, Горанов, Котев, Тунчев, Сашо Любенов и Луке си тръгват на 100%. Ще има и друго по всяка вероятност. Всичко зависи от тези, които ще дойдат. Ще имаме много играчи на проби.

От утре започват да идват на Боровец. Няма да вземем никой ей така. Говорили сме с четирима от Първа лига, утре ще говорим за последно с тях, те са от най-добрите отбори.

Нямам нов договор с клуба, говорих със собственика и най-малко за година ще подпиша, но и не искам за повече. Моето желание е да бъде за една дори. Мариян Иванов ще започне от Ботев Враца, Иван Колев от Поморие, Жал Пехливанов от Несебър, все наши момчета, които са били под наем, но сега се завръщат. Ако заслужат, ние ще ги привлечем.

Ще имаме и няколко юноши, които могат да дойдат в клуба, за да можем да даваме и на тях шанс.

Кирил Котев имаше договор и сега е свободен агент. Решението е на спортно техническото ръководство. Свършва ти договора и край. Благодарихме му, той е дал много за Локомотив. На мен не ми беше много приятно, но такъв е живота.

Трябва ни нападател, но Камбуров вижда, че е на края. Може да поиграе още 3-4 години и тогава може и да влезе на негово място, така му казах аз. Имаме интерес към Александър Александров от Левски.

Екипът ми остава същия, ще има още един нов човек и не, няма да е синът ми. Ще е човек, който е играл много години за Локомотив.

Имаме си Стоян Колев, той си носи кръста и ще търси вратар и дано да намерим такъв. Както ще намерим вратар, така ще намерим и играчи на другите постове.

Нашите конкуренти се развиват добре (Ботев), честитим им за успехите, които постигат. Ние трябва да работим, за да сме равнопоставени с тях”, сподели Войнов пред TribunaPlovdiv.bg.

СНИМКИ И ВИДЕО: Мартин Камбуров не се появи на първото занимание на Локо (Пд), 17 “смърфа” откриха сезон 2017/2018г.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker