бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Войнов: Не ни достигна един гол, за мен ЦСКА-София си е ЦСКА!

Старши треньорът на Локомотив (Пд) Войн Войнов бе доволен от своя тим след спечелената точка на ст.”Лудогорец Арена” тази вечер срещу шампиона Лудогорец.

“Ние сме реалисти. И те пропуснаха положения. Равенство е справедливо. Мисля, че който и да беше вкарал гол, щеше да победи. Въпреки че не се чува много, видях у чух колко много ни подкрепяше публиката – тя ни подкрепяше със сърце и душа”.

“Не ни достигна един гол. Ние втори мач правим хиск – срещу Левски и Лудогорец. Това за нас е успех. Знаете, че ние имаме проблеми. Нямаме чист нападател. Непременно през тази седмица ще намерим нападател”.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

“Естествено, че Камбуров си е име и той би ни помогнал много. Няма какво да го повтаряме всеки път. Имаме разговори с футболисти – и чужденци, и българи. Но повечето чакат трансфер в чужбина”.

“Причината Дани Кики да не е в групата, е че му бе сложена инжекция. Той не трябва да тренира след такава инжекция. Думите на Крушарски може би са извадени от контекста. Приемаме нещата с насмешка”.

“За нас това е силна серия. Но пък ние правим хикс с Лудогорец. Те и три състава могат да извадят. За нас това е добър успех. Знаем, че на “Армията” срещу ЦСКА-София се играе трудно. Но защо да не постигнем нещо повече. ЦСКА-София за мен си е ЦСКА”.

И шампиона не успя да принуди Локомотив (Пд) да вкуси от загубата през новия сезон

Пиргов: Не си спомням кога за последно спасих дузпа

Подобни

3 Коментара

  1. Отбора се представя много добре,като изключим завършваща фаза(Дино) за мен, много посредствен футболист.От тук нататък ни чака светло бъдеще.И дай боже- ПО-малко легенди.

  2. До преди 30 дни жълтите шамани по форумите твърдяха до 7 мия кръг 0 точки.разпад и да. Къде са сега да ги чуя.

    1. Кск къде? Там където са винаги, когато ги бием! По миризливите си, селски дупки!
      Стоят там и чакат нещо лошо да ни се случи, че да налазят отново, боклуците!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker