бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Войнов: Ако играчите искат победата като мен, ще спечелим

“Няма да крия, че казусът при нас е в атака”, обяви относно състава за днешния мач с Етър треньорът на Локо (Пд) Воин Войнов.

Той бе категоричен, че до последно ще решава на кого да заложи в нападение и как да се справи със защитата на “болярите”. На този етап, въпреки фрапантния пропуск, който направи срещу Славия, Дино Мартинович изглежда фаворит. Дани Кики, който наказа Етър в първия мач от сезона, остана извън групата на “смърфовете” за днешната среща.

Ванчо Траянов, който получи почивка в двубоя за Купата, също няма не попадна в плановете на Войнов за предстоящия мач.

“Добре е, че нямаме кадрови проблеми. С хората от щаба обсъждаме стратегията за двубоя. Наясно сме, че излизаме срещу опитен отбор, който се надява да се възползва от напрежението при нас. Знам какво може да ме питате и какво искате да кажа, но истинският смисъл на нашата работа е да сме концентрирани върху това, което ни предстои и да мислим как да постигнем успеха, към който с всички сипи се стреми.

Ако всички искат победата колкото мен, със сигурност ще я постигнем, обяви опитният треньор на “черно-белите” пред “Меридиан Мач”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker