ЛокомотивФутбол

Внукът на Тодор Живов обяви Локо (Пд) за шампион

Синът на Иван Славков Тодор Славков прогнозира изхода от сезона още преди да е приключил втория кръг. От Лаута вчера внукът на Тодор Живков обяви Локомотив за шампион.

Славков младши дойде на стадиона заедно с президента на клуба Христо Крушарски. Босът даде за курбан агне, което бе опято от православен свещеник в присъствие на фенове. Малък Тошко обаче не присъстваше на ритуала, който бе изпълнен под знойното юлско слънце зад трибуна Бесика, а предпочете хладната канцелария. На излизане от стадиона обаче Славков – младши не пропусна да се снима с фенове.

Днес на страницата си във фейсбук Тодор Славков обяви „Локо Пловдив шампион“.
От постоянното присъствие на Лаута видяха в това добра поличба. Преди 14 години бащата на Тодор Иван Славков обяви, че Локо ще стане шампион. Това обаче стана в далеч по-късен етап на първенството.

Вземи 100% бонус до 100 лв. за нови клиенти в bet365. Гледай над 100 000 мачове. Залагай на живо удобно от твоя мобилен телефон и печели с още много страхотни бонуси в bet365. Започни с бонус от 100 лв. от сега оттук >>>

На тежка софра в Балабановата къща Батето заяви на всеослушание, че Локомотив ще бъде новият шампион, което се превърна в истина пет месеца по-късно. Съвсем малка подробност е, че тогава бе паузата в първенството, а черно-белите зимуваха на първо място.

Сега синът на Батето реши да изпревари татко си и обяви Локо за държавен първенец още през юли.

От Тошкови уста, в Божите уши, заявиха побелели от локомотивски страсти фенове на Лаута.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker