Ботев ПловдивФутбол

Вили търси “къртица” в Ботев

Треньорът на пловдивския БотевВелислав Вуцовпризна за разцепление в клуба, както и за опити за взривяване на микроклимата в отбора отвън и отвътре. И то точно преди гостуването на градския съперник Локомотив на “Лаута” във вторник за първия 1/8-финален мач за Купата на България.”Направих си труда да проверя и разбрах, че някои неща за клуба излизат отвътре”, каза Вили.

“По наш адрес се съчиняват гадни, долни и непоносими клюки, че имало групи в отбора, че аз съм затварял футболистите в някаква стая и съм ги биел. Съжалявам, че има провокации и в уникалната ни публика. Всички в този клуб трябва да сме заедно, защото, когато има разцепление, не е добре.”

Вуцов допълни, че лично е разговарял с всеки от футболистите и течът на “информация” от кухнята не е от тях, а от другаде, но отказа да уточни кого точно визира.

“На този, който иска да ми пречи, само ще кажа, че така ставам по-силен – заяви Вили. – Не съм дошъл в “Ботев” да ставам богат, а да работя за една кауза и да изградя един нов отбор.”

Вили взема по 7000 лева месечна заплата.

“Труд”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker