бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Вили Вуцов: Ще се боря до последната секунда, ако трябва цял ден ще стоим на стадиона

Старши треньорът на Ботев Велислав Вуцов заяви след отпадането от Санкт Пьолтен, че ще продължи да се бори Ботев да играе добре и че поема цялата вина за отпадането от австрийците. Вуцов добави още, че за младите играчи в отбора трябва да има само подкрепа и той вярва в тях.

“Искам до 2-3 дни да седна с всеки един футболист да разговарям на индивидуален разговор, за да разберем кой иска да си тръгне, на никого няма да се обидя. Стискаме си ръцете с всеки един и продължаваме да работим“, заяви Вуцов.

“Тези млади хора имат нужда от подкрепа, ако има вина – нека се излива върху мен. Аз се боря, гарантирам ви, че ще се боря да последната секунда. Отборът играе бавно и на чужд терен има уплах. Аз лично не очаквах, че ще играем толкова лошо. Фактите са такива. Ранният гол ни отряза крилата. Пътят за излизане от тази ситуация е само един – работа. Ако трябва по цял ден ще стоим на стадиона. Четири или пет човека са титуляри от миналата година, няколко от тях са разколебани, тук ли са, не са ли тук. Мачът беше лош от всякакво естество. Въпреки това, имахме няколко ключови момента, но заслужено загубихме. Не се страхувам, че ще има още лоши резултати – програмата ни е тежка“, добави ще Вили Вуцов.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker