Ботев ПловдивФутбол

Вили Вуцов: Нямаме никакви финасови проблеми, даваме всичко от себе си във всеки двубой

Старши треньорът на Ботев Велислав Вуцов даде интервю пред “Зона спорт” за целите на Ботев, представянето на тима до момента.

“Още когато дойдох целите пред отбора бяха просто са се стабилизираме и да не изпаднем. Още тогава казах на ръководството, че ако не завършил в топ 8 ще е огромен провал за мен и отбора като цяло. Знам какво е нивото на българския футбол и знаех, че нямаше как да не сме сред първите 8. Сега целите са ясни влизане в топ 6. Ботев винаги играе на максимума от възможностите, има и мачове, в които не се получава. Независимо дали ще сме в първата или втората шестица отборът ще играе отговорно всеки мач.”

“Напуснаха ни близо 17 играчи и на тяхно място влезнаха нови, но успяхме да се справим. Младите играчи имаха едва по 7-8 мача за Раковски и изведнъж трябваше да влизат в първия отбор, те обаче се справят много добре. Един 20-годишен футболист трябва да си извоюва мястото, ако не трябва да се бърза с включването му като титуляр постоянно, защото може и да е пагубно за него ако започне да прави грешки. Това трябва да става постепенно. И сега по време на паузата ще дадем шанс на млади играчи набори 97 и 98, които ще тренират с първия отбор.”

“В клуба всичко е наред, което ние сме си го заработили и заплати и премии са изплатени. Говорил съм с ръководството и са ми заявили, че клубът до лятото е финансово обезпечен. Базата се поддържа на едно европейско ниво, прави се нещо и по стадиона. До колкото знам ще е готов през септември догодина.”

“Във Варна бяхме страхливи, а в Ловеч показахме друго лице. Освен това днес стана ясно, че Алекс Колев е играл с два счупени пръста на крака още от 20-та минута, а след това не само издържа до 70-та, а вкара и гол. Той е пример за волята на момчетата.”

“Гледах запис от мача с Литекс и имаше няколко спортни моменти, аз не мисля, че това е в подкрепа на Литекс, а се случва за ущърб на Ботев. Имам такова усещане, че се работи срещу Ботев, виждате през миналата седмицата какви глупости се изписаха, съдиите също не веднъж ни ощетяват.”

“Не искам да коментирам Любо Пенев и Мъри и двамата са много добри треньори и аз много ги уважавам. Любо Пенев знае най-добре какво прави в националния отбор и аз го подкрепям. Похвалям го, че залага и на млади момчета. Ситуацията в Левски няма да я коментирам.”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker