Ботев ПловдивФутбол

Вили Вуцов: Не отиваме обречени на “Армията”, искаме да покажем, че можем да играем футбол

Старши треньорът на Ботев Велислав Вуцов даде пресконференция преди мача срещу ЦСКА. Той заяви, че отборът не отива обречен на “Армията” и ще търси победата.

“Предстои ни тежък мач с лидера на нашето първенство. Като изключим мача за купата ЦСКА играе доста добре и е заслужен лидер. На всички домакинства вкарват по 4-5 гола, последният мач в Стара Загора също им беше много добър и имат доста добре и здрава защита. Ние не отиваме като отбор, който да мисли само и как да загуби. Най-много обичам такива мачове, твърдя в такива мачове всичко може да се случи. Всички други отбори могат да победят другите. Да добри футболисти са добър отбор и треньор.”

“Нашият отбор искам да отговори и да покаже, че може да играе футбол. Ние не сме отбор, който отива и се затваря. Ние сме отбелязали абсолютно навсякъде, ако се затворим няма да спечелим точка. Аз нямам грам повод за притеснение, малко по-лежерно премина седмицата. Надявам се утре вече да сме на сто процента подготвени. Аз се надявам, че нашият отбор има класата и възможностите да спечели нещо на “Армията”. Искам да покажем, че в България има отбори, които могат да играят футбол. В защита са допуснали малко голове. Притеснително е положението с Мариян Огнянов по-добре е утре всичко ще е отшумяло. Момчил Цветанов игра за дубъла и получи контузия и отпада от групата. Данчо Христов също има някакви болежки, но смятам, че ще е готов за мача.”

“Ако идем с идеята, че ЦСКА са много силни ще загубим. ЦСКА се опитва да играе агресивно в атака. Търсят атаката, търсят скоростта. Ние без да тръгнем да играем нашия футбол, без да отбележим голове няма да успеем. Грешки допускат всички, но когато имат тенденциознно съдийство е грозно. Колкото и да се говори някои неща от съдийско естество се подобриха все пак и повечето мачове се предават по телевизията. Аз предпочитам мачовете навънка, защото се играе по-освободено, а вкъщи трябва задължително да спечелиш. Никога не съм отписвал мач срещу когото и да играем. В нашето първенство до края ще има доста равенства. Нашият отбор е правен в движение и въпреки това се представяме много добре. Хората виждат, че нашият отбор се развива.”

“Росен Колев ще е аут може би още 15-20 дена, Дани Златков според мен ще отсъства поне още 40-50 дена надявам се да не съм прав и по-бързо да се възстанови.”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker