Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV HD: Вили Вуцов: Играхме много добре, доволен съм от включването на младите

Старши треньорът на Ботев Велислав Вуцов беше много доволен от победата и играта на Ботев в контролата срещу Пантракикос.

“Много съм доволен от всички наши играчи, които взеха участие в мача. Доста играчи не взеха участие заради контузии и националния отбор. Тези, които играха направиха един добър мач направиха много силни атаки. Играха на едно ниво срещу един много добър противник. Противникът ни изглеждаше слаб на фона на нашата игра, защото ние играхме много добре. Влезнаха и млади момчета. Много полезна контрола за нашия отбор.”

“Алекс Колев може да се включи в групата, според мен за Славия ще е готов. Данчо Христов ще е готов в понеделник, той имаше вирус. Имаме 17-18 добри равностойни играчи. И Реал Мадрид всеки ден трябва да работи да се усъвършенства, мисля, че пътят по който вървим е положителен. Имаме 5 мача на добри терени, няма да играем на ниви. На този добър терен съм очарован от отбора. Ще даваме шанс на всички млади.”

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker