бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Вили Вуцов: Знам какво значи Ботев, може би съм глупак, но ще постигна успехи с отбора (видео)

Днес Велислав Вуцов бе обявен за новия старши-треньор на Ботев Пловдив. Това се случи на официална пресконференция на базата на “жълто-черните” в Коматево, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“Ще се опитам да бъда доста ясен. Благодаря на ръководството на Ботев, че ме покани в този труден момент. Аз живея в България и следя футбола и ми е напълно ясно каква е действителността тук. Винаги съм знаел какво значи Ботев. В Ботев има няколко отбора, Левски, ЦСКА, Ботев и Черно море. Тези отбори винаги ще съществуват и ще ги има. Обстановката наложи някои промени тук в Ботев. Промени, които никой не иска да ги крие. За момента този проект ще бъде върнат малко назад. Надявам се, че създателя на този проект да може да се върне и да си дореализира този амбициозен проект. Не съм запознат точно с нещата в отбора, защото сме се чували не толкова сериозно. Днес ме поканиха на обяд и в тези два часа видях неща, които не са толкова притеснителни. Ръководството е направило един план, който е реалистичен, за да се знае какви са възможностите на клуба. Има още хора, които сами не са на ясно със себе си. Аз имам голямото желание да изясним кой иска да остане в Ботев и да воюва и да страда с марката Ботев. Всички знаете, че Ботев е марка и име. Ботев има история, има феноменална публика. Който не иска да остава в отбора си отива, който иска остава. До края на седмицата ще има яснота за тези неща.

botev vili vucovПолитиката ни е ясна. Няма да правим големи трансфери и няма да даваме големи заплати. Тук е момента да кажа и че се радвам, че мога да работя в клуба след Любо Пенев. Трудно ще се борим за титла, но няма и да се борим за оставане в групата. Това, което ни е като цел да сме в първата осмица. Аз съм нахъсан да се боря за това, което искам. За мен 7-мото място е по-добро от 8-ото както и 5-ото е по-добро от 6-ото. Дано по-опитните играчи да останат в отбора.

Ботев е изкарал тежки години, като при Христолов той се срина до дъното. Бил съм далеч по-тежко състояние от това, което е сега. В Черно-море за осем дена направихме отбор и завършихме шести. Ботев не е удавник, който да спасяваме. Всички, които обичат Ботев трябва да се обединим и да върнем отбора там където му е мястото.

vucovХората, с които искам да работя са трима човека, който бяха в отбора до момента. Това са Тихомоир Тодоров, Николай Киров също остава като шеф на школата и очаквам утре сутринта да пристигне и Георги Чиликов, който ще ми е другия помощник. Не съм привърженик на треньорите, който нареждат конусите. Трябват ми сериозни хора в отбора, на които мога да разчитам. Аз съм реалист, може би съм и глупак, но ще се преборят за успеха в Ботев. Аз предпочитам да играем бързо и да вкаравме голове и да побеждаваме.

Пак казвам знам какво значи Ботев Пловдив. Работил съм в Черно море където знаех къде попадам. Не си тръгнах на бял кон, а на Порше. Надявам се като си тръгвам да не ми викат оставка. Който ни подцени ще бере ядове, това трябва да е ясно. В един голям отбор се искат резултати.”, каза Вуцов.

Още по темата:

Ботев представи Вили Вуцов 

Тервел Златев: Видолов не искаше да поеме отбора, пари от КТБ не са давани на кредит 

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

      1. Какво го прави буфер ве шибаняк… Аз съм си ботевист от край време и смятам, че Вуцов е пълно лайно … Не те знам какво пишлеме си на 15-16 години, дето се мислеш за големия БУЛТРАС, но явно не си гледал видеота какъв изрод е Вуцов, крещи и се побърква като някакъв звяр… Ай недей говори кой е буфер и кой не.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker