бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

TribunaPlovdivTV HD: Вили Вуцов: Всички са срещу Ботев, продължаваме да играем за първата шестица

Старши-треньорът на Ботев Вили Вуцов говори след загубата на отбора му от Левски днес, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

“След такъв резултат е ясно, че съм виновен аз. Когато бием и се радваме е добре, когато губим трябва да бъдем честни и да си казваме нещата такива каквито са. Видях това, което трябваше да видя. Забележките няма да ги правя тук. Истината е, че загубихме по нелеп начин. Този резултат не отговаря на играта. При 0:0 създадохме добри положения, но ги проиграхме не добре. С лека ръка пропуснахме да отбележим гол. Без голова ситуация Левски ни поведе. Тва което трябваше да направим е се концентрираме, направихме един хаус, от който получихме още два гола.

Явно има какво да работим още. Отборът ни е от млади играчи, това е. В 5-ата минута имаше дузпа, която никъде по света не се дава. Категоричен съм, че фаула за първия гол изобщо няма съмнения за него. Ясно е, че всички ще са срещу Ботев.

Ще се борим за влизане в първата шестица това е. Сега не сме в много добра позиция, но ще играем по най-добрия начин. Виждате имаме и контузии, които се надявам да отшумят по-бързо.

И да не влезем в шестицата ще играем колкото можем. Съжалявам за публиката, тя искаше да получи една голяма победа”, сподели той.

* Видеоклипът е качен от екипa на TribunaPlovdiv.bg в 720p HD качество, но YouTube ще го стартира с 360p. За да го стартирате с 720 HD качество е нужно едно кликване на “Настройки” (намира се на черната лента в дясно под клипа) и след това да изберете 720 HD.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker