бетано най-добър сайт за слот игри
Виктория Волей - мъжеВолейбол

Виктория Волей затрудни лидера Арда в Кърджали

Виктория Волей (Пловдив) затрудни абсолютния лидер във Висшата лига – Арда, но в крайна сметка отстъпи в Кърджали.

В най-интересния двубой от 6-ия кръг на Група Б възпитаниците на треньора Атанас Митрев загубиха от домакините с 1:3 (19:25, 23:25, 25:23, 19:25) гейма. Мачът в залата в Кърджали продължи 102 минути.

По този начин пловдивчани останаха на 3-ото място във временното класиране с актив от 12 точки (4 победи, 2 загуби и 14:7 геймова разлика). Арда е убедителен лидер с пълен актив от 18 точки, като сега тимът загуби първи гейм в Кърджали от началото на сезона.

В следващия кръг на 1 декември Виктория Волей приема Черноморец Бяла в своята зала в СУ “Цар Симеон Велики“ в Пловдив.

“Цяла седмица тренирахме с идеята да си върнем загубеното в мача срещу Раковски (Севлиево), но не се получиха нещата. Постарахме се да затрудним съперника, но като цяло, победата на домакините от Кърджали е резонна. Започнахме мача с по-голям респект, отколкото беше необходимо, но това го отдавам на младостта. Арда се очертава като лидер в групата и най-сериозен претендент за първото място. Пак повтарям, че нашите изпуснати точки до този момент са срещу отбора от Севлиево“, заяви за официалния сайт на Виктория Волей треньорът на отбора Атанас Митрев.

Срещу Арда отборът на Виктория Волей игра в състав:

Георги Димитров, Владимир Гърков, Димитър Узунов, Петър Шойков, Дамян Огнянов, Алберт Албаадж, Владислав Лукаревский – либеро (Петко Иванов, Стоян Топалов).

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker