Локомотив ПловдивФутбол

Вижте стартовите 11 на Локомотив за Славия

Отборът на Локомотив Пловдив посреща днес тима на Славия в последния мач за деня от “А” група. Срещата е от 20:00 часа на стадион “Локомотив” в парк “Лаута”.

В първия кръг на първенството, “смърфовете” едва не победиха Левски на “Герена”. Въпреки, че двубоят завърши при резултат 1:1, той създаде сериозна еуфория около “черно-белия” отбор, който в момента е издържан от привържениците на клуба. Очаква се стадиона в Пловдив днес да е пълен, тъй като не малко привърженици вече изразиха присъствието си по форуми и социални мрежи. “Сдружение Бъдеще за Локомотив”, отчита добра продажба на сезонните карти, с които всеки локомотивец може да помогне на любимия си клуб.

Старши-треньорът на Локомотив Неделчо Матушев ще разчита на привлеченият през седмицата Траян Дяков, който се очаква да застане в халфовата линия до Богомил Дяков, което се очертава и единствената промяна в схемата на “смърфовете”. Ивайло Димитров – Шведа, който имаше проблем през седмицата се очаква да стартира в срещата като титуляр. Дани Кики ще остане резерва отново както в двубоя срещу Левски, тъй като още е назад с подготовката.

Тима на Славия също започна добре участието си в родния шампиоанат след като победи Марек Дупница с 4:1 на “Овча Купел”. “Белите” се подсилиха и с бившия вече играч на Локомотив – Диего Фераресо.

 

lokomotiv emblema za livescoreЛокомотив:

 

12
Госпидинов
4
Филипов
15
Грънчов
5
Молдованов
2
Димитров
Траянов
17
Дяков
14
Маламов
6
Наков
6
Якимов
9
Дани Кики

СЛАВИЯ (4-2-3-1): Г. Петков; Панов, Везалов, Пиргов, Ристевски; Бургзорг, Генчев; Фонсека, Манзоро, Фернандо; Платини

СЪДИЯ: Станислав Тодоров

СТАДИОН: „Локомотив”

НАЧАЛО: 20.00 часа.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker