Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Вижте последствията след сбиването между фенове на Ботев и Локо

Нов сблъсък между привърженици на Ботев и Локомотив стана днес в кв. „Кючук Париж“, както по-рано писа TribunaPlovdiv.bg.

Вижте какво излезе официално от пресцентъра на МВР:

Сигналът за сбиване в района на спортна зала „Олимпиада” в Пловдив е получен в полицията около 11.30 часа днес. На място е установено, че конфликтът е възникнал между привърженици на пловдивските футболни отбори „Локомотив” и „Ботев”. Според първоначалната информация феновете са се спречкали помежду си след приключване на спортно състезание в залата, на което са присъствали като зрители.
Благодарение на бързата намеса на служители от Първо РУП и от сектор „Специализирани полицейски сили” напрежението е овладяно и е предотвратено разрастването на конфликта. При инцидента няма сериозно пострадали.
В полицейското управление са били отведени 13 души. На петима от тях, задържани за срок до 24 часа, предстои да бъде повдигнато обвинение по Закона за опазване на обществения ред при провеждане на спортни мероприятия. Сред доведените са и четирима непълнолетни, спрямо които ще бъдат взети мерки от страна на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.
Продължава работата по изясняване на съпричастността на останалите към инцидента.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker