бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Вижте началния час на Ботев – Либертас

Ботев ще приеме Либертас от Сан Марино на 3 юли от 19.45 часа на стадион „Лазур” в Бургас, научи Гонг. Реваншът от първия квалификационен кръг на Лига Европа ще бъде на 10 юли в Сан Марино. Евентуалното домакинство на австрийския Санкт Пьолтен от втория квалификационен кръг на надпреварата на 17 юли ще бъде със същия начален час.

„Искаме да уважим нашите фенове, които ще пътуват за мача от Пловдив. Нека да имат време за да стигнат до Бургас, дори и след края на работния ден и да се наслаждават на изявите на любимия си отбор”, заяви за Гонг изпълнителният директор на Ботев Пловдив Тервел Златев.

Той коментира и съперниците на „канарчетата” в Лига Европа: „Смея да твърдя, че жребият е благоприятен, но няма да подценим никой от съперниците ни. Нищо, че тима от Сан Марино е полупрофесионален, нищо че победихме Санкт Пьолтен по време на подготовката ни. Мач с мач не си приличат. Излизаме напълно мотивирани да се класираме за по-нататъшното участие в турнира!”

Гонг

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker