бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Само в TribunaPlovdiv.bg: Вижте кой защитник от “А” група иска да привлече Ботев

Селекцията на Ботев няма да е изцяло от чуждестранни играчи, като тимът се е ориентирал към централният защитник на Берое Борислав Стойчев, научи TribunaPlovdiv.bg.

Както е известно Димитър Везалов със сигурност ще бъде освободен, а същата съдба ще сподели и Сивард Спрокел, чийто договор няма да бъде подновяван. Така тимът ще остане само с двама централни бранители румънците Лукин и Бенга и търси ново попълнение в защитата.

Борислав Стойчев е много добре познат на Херо и Мъри. Именно Мъри го взе в първия отбор на Левски и му даде шансове за изява. След като Стоилов беше уволнен Стойчев напусна Левски. Херо също беше треньор на юношата на Левски за кратко в Черноморец.

Стойчев има договор с Берое и Ботев ще трябва да плати трансферна сума ако иска да го привлече. През този сезон централният бранител записа във всички турнири 36 двубоя за тима, отбеляза 2 гола, направи една асистенция, изкарал си е 10 жълти картона и един път е бил изгонен с две официални предупреждения. Изиграл е 3186 минути.

Снимка: donbalon.eu

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker