Ботев ПловдивФутбол

Вижте кой е новият президент на Ботев

От днес официално Ботев си има нов президент, това е Иван Джиджев. Той е познат на спортната общественост, след като от 2009г. е президент на баскетболния клуб на Левски.

Джиджев е магистър по Педагогика от Философски факултет  на СУ „Св. Климент Охридски”, с втора специалност Английска филология. Завършил е редовна аспирантура – „Тенденции и перспективи в развитието на образователните технологии” във факултета по Педагогика на СУ „Св. Климент Охридски”.

Иван Джиджев има над двадесет години опит в управление, както в държавната администрация, така и в сферата на бизнеса. От 1990 до 1992 год. е съветник в Министерски съвет на Република България по въпросите на науката и висшето образование. От 1992 год. до момента участва в управлението на редица компании, които са специализирани в предоставяне на консултантски услуги, разработване, оценка и управление на инвестиционни проекти, от 2003 год. е изпълнителен директор на Велдер Груп.

Иван Джиджев притежава богат опит в неправителствения сектор. От 2002 г. е изпълнителен директор на Фондацията на Софийския Университет, зам. председател на фондация „Грижа за утре”, бил е председател на Съвета на настоятелите на Национална гимназия за древни езици и култура „Св. Константин Кирил Философ”, Президент е на Баскетболен Клуб „Левски” от 2009 насам. Член е на Управителния съвет на Българска федерация баскетбол. Ползва английски, италиански и руски език.

Снимка: bgbasket.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. ГОСПОДИН ВАСИЛЕВ, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА МАРИН БАКАЛОВ! СЕГА ОТБОРЪТ ЩЕ ВЪРВИ НАПРЕД С ЕДИН ИНТРИГАНТ ПО-МАЛКО, ОСТАВА САМО ИВАН ЙОТКОВ ДА ОСВОБОДИТЕ, И ТИТЛАТА Е НАША!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker